Personvernerklæring for Lungu Veronica ENK

Behandlingsansvarlig

Veronica Lungu er på vegne av Veronica Lungu ENK behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

Personopplysninger som lagres

• Personopplysninger du registrerer når du oppretter og oppdaterer en bruker konto, eller når du handler som gjest, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc.
• Opplysninger om hvilke sider du besøker, hvilke linker du klikker på og hva du legger i din handlekurv.
• Informasjon du oppgir via vår kundeservice
• Informasjon via cookies

 

 

Formål med behandlingen

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
• For behandling av bestillinger og returer via våre online-tjenester
• For å sende informasjon om forsendelser
• For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
• For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss
• For å kunne analysere hvordan du benytter nettbutikken, og hele tiden kunne forbedre nettsiden
• For å kunne gi deg relevant innhold.

 

Grunnlaget for behandlingen

 

 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

Innhenting av personopplysninger

 

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her [https://glowelyskin.no/cookies/].

 

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

 

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor

• kundeservice
• betaling
• transport
• teknisk support

Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

 

Sletting av personopplysninger

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

 

 

Rettigheter for den registrerte

 Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.

• Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
• Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

 

 

Personvernombud

 

Vi har et personvernombud, Eier av nettbutikken Veronica Lungu påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

 

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

 

Kontaktinformasjon

 

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: glowelyskin@gmail.com

Veronica Lungu ENK
Bøaflata 14a, 2975 Vang i Valdres